Yazar: Kürşat Kanepeci

Dram Dizileri Suç Dizileri

The Good Fight

(Suç, Dram)
386 Okunma
Devam Ediyor

8.4
YAZAR 8.0
PUAN 8.0

2017 yılında yayınlanmaya başlayan The Good Fight, Suç ve Dram türlerini içerisinde barındıran bir Amerikan dizisi.

Yaratıcılar: Michelle King, Robert King, Phil Alden Robinson

Konusu


The Good Fight, CBS kanalında 7 yıl boyunca yayınlanan The Good Wife adlı dizinin bitiminden 1 yıl sonrasını anlatıyor. Dizinin merkezinde avukatlıktan emekli olmaya hazırlanan Diane Lockhart ve hukuk fakültesini yeni bitirmiş Maia Rendell yer alıyor. Maia Rendell’ın babası, birçok kişinin milyarlarca dolarlık birikimlerini batırdıktan sonra ortadan kaybolur. Diane Lockhart da tüm emeklilik parasını kaybetmesinin yanı sıra bağlı bulunduğu hukuk bürosundan da ayrılmaya zorlanır. Hem Diane Lockhart hem de babasının yaptıkları yüzünden hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya olan Maia Rendell başka bir hukuk bürosunda çalışmaya başlarlar ve itibarlarını yeniden kazanmaya çalışırlar.

Oyuncular


# İsim Dizideki İsim
1 Christine Baranski Diane Lockhart
2 Rose Leslie Maia Rindell
3 Cush Jumbo Lucca Quinn
4 Delroy Lindo Adrian Boseman
5 Sarah Steele Marissa Gold
6 Nyambi Nyambi Jay Dipersia
7 Justin Bartha Colin Morello
8 Michael Boatman Julius Cain
9 Erica Tazel Barbara Kolstad
10 Audra McDonald Liz Reddick-Lawrence
11 Paul Guilfoyle Henry Rindell

Yazar Yorumu


Dizinin oyuncu kadrosuna bakıldığında Christine Baranski, Delroy Lindo gibi ömrünü oyunculuğa vermiş birçok usta ismin olduğunu görmek beni gerçekten mutlu etti.

The Good Fight’ı izlerken iyi bir drama izleyebilmek için özel efektlerin gerekmediğini görüyorsunuz. Sahnelerde arka planda çalan müzikler de izleyicilerin kendilerini diziye kaptırmasını sağlıyor.

Adaleti sağlamak için en güvendiğimiz kişilerden olan avukatların, davalarını kazanabilmek için ne tür oyunlar oynadıklarını, gerçekten suçlu olanları bile suçsuzmuş gibi gösterebilme yeteneklerini gördüğünüzde ağzınız açık kalacak.

Siyasetin de hukuku ne kadar etkilediğine şahit olacaksınız. Amerikan başkanının ten rengine ve görüşlerine göre düşüncelerini değiştiren hukukçular da bize bir yerden tanıdık gelecek.

1 Yorum
  1. User Avatar
    Barborias

    Amerikan başkanının ten rengine ve görüşlerine göre düşüncelerini değiştiren hukukçular da bize bir yerden tanıdık gelecek. Güzel bir iğneleme. Bu arada dizi harika senaryo oyuncular…

Bu yazıyı paylaşın:

TAVSİYE DİZİLER

Shadow

(Aksiyon, Dram, Polisiye, Suç)

8 Mart 2019 tarihinde Netflix kanalında yayınlanma …

Devamını Oku

Dracula

(Dram, Korku)

İlk bölümü 1 Ocak 2020’de yayınlanan ve 3 bö …

Devamını Oku

Zoo

(Hükmeden Hayvanlar)

Zoo, James Patterson ve Michael Ledwidge tarafında …

Devamını Oku
User Avatar

Kürşat Kanepeci

Adım Kürşat Kanepeci. 7 Ekim 1987 tarihinde Adana'da doğdum. 2018 yılında Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldum. Kamera kullanmayı seviyorum.Şu an hem iş arıyor hem de KPSS'ye hazırlanıyorum.